Wielklassieker Tour de Turner 2014 voor bestuurders

11 april 2014 Consultancy.nl

Vandaag organiseert Turner de ‘Tour de Turner’, een fietstocht door de omgeving van Leusden voor circa 100 sportieve relaties van het organisatieadviesbureau. Het event is exclusief voor bestuurders of managers die graag in contact willen komen met het adviesbureau. Dit jaar zal niemand minder dan voormalig topschaatser Bart Veldkamp als spreker en deelnemer bij de Tour de Turner aanwezig zijn.

Tour de Turner
Na eerdere edities organiseert Turner vandaag voor de zevende keer een wielklassieker voor fietsende bestuurders plaats, de Tour de Turner. Tijdens het wielrenevenement zullen Turner adviseurs samen met opdrachtgevers en relaties van het adviesbureau een mooie toertocht maken vanaf Huize de Boom in Leusden naar de Veluwe.

Tour de Turner

Het (netwerk)evenement biedt alle externe deelnemers de mogelijkheid met Turner kennis te maken of om elkaar weer eens te ontmoeten. Er zullen twee verschillende fietstochten zijn: een van 75 km voor wie ontspannen wil fietsen, en een tour van 125 km, voor de harde bikkels. Naast de toertocht zal het Turner voor alle deelnemers een gezamenlijke lunch verzorgen. Bovendien zal Bart Veldkamp, voormalig langebaanschaatser (en Olympisch kampioen op de 10 km) en schaatscoach bij de Olympische Spelen in Sotsji, als gastspreker en deelnemer aanwezig zijn.

Tour de Turner 2013
Ook vorig jaar werd de wielertocht verreden en waren de deelnemers enthousiast over de gevarieerde route. Vorig jaar werd de rol van ‘speciale gast’ bekleedt door wielrenner Johnny Hoogerland en voormalig wielren- en schaatsprof Herbert Dijkstra.

Nieuws

Meer nieuws over