Laatste kans voor Deloitte Business Course in Barcelona

11 april 2014 Consultancy.nl

Ambitieuze WO studenten die voor de Deloitte Consulting Business Course 2014 nog meewillen naar Barcelona moeten snel zijn. Op zondag 13 april aanstaande sluit de deadline voor inschrijving van het evenement, waar masterstudenten kennis kunnen maken met het consultancyvak en (mogelijk) toekomstige Deloitte collega’s.

Het is een bekende vraag die studenten zich in de laatste fase van hun studie stellen: wil ik gaan werken in de consultancybranche? En zo ja, voor welk consultancykantoor wil ik dan werken? Om studenten bij deze vragen te helpen organiseren adviesbureaus ieder jaar diverse recruitment-evenementen (Business Courses en Inhousedagen) om studenten een goed beeld te geven van het adviesvak en hoe het is om te werken binnen een specifiek consultancykantoor.

Deloitte - Barcelona Business Course

Deloitte Business Course
Ook Deloitte Consulting, ‘s werelds grootste consultingkantoor, organiseert jaarlijkse diverse wervings-evenementen voor studenten. Na het succes van vorig jaar vindt de Business Course van Deloitte Consulting wederom plaats in het zonnige Barcelona van 5 t/m 8 juni. Voor studenten de ideale manier om kennis te maken met de Deloitte aanpak en de cultuur die er binnen het bedrijf heerst. Naast het werken aan uitdagende klantopdrachten in teamverband is er tijdens de week ook ruimte voor ontspanning en plezier. “Het ‘Work hard, Play hard’ gevoel zal door de studenten tijdens de Business Course ongetwijfeld worden ervaren” aldus Deloitte tegenover Consultancy.nl.

Inschrijven
WO-studenten die nog willen deelnemen aan de Business Course moeten er snel bij zijn. De deadline voor inschrijving loopt namelijk nog tot en met a.s. zondag 13 april. Voor meer informatie over de selectie- en aanmeldprocedure van de Deloitte Business Course, zie hier.

Nieuws

Meer nieuws over