ITDS sponsor Amsterdamse roeiwedstrijd Carpit Noctem

11 april 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Op 19 april 2014 vindt de jaarlijkse Carpit Noctem, een roeicompetitie op de Amsterdamse Amstel, plaats. De roeiwedstrijd wordt voor de 18de keer georganiseerd door ASR Nereus (Amsterdamsche Studenten Roeivereniging Nereus). Net als vorig jaar heeft adviesbureau ITDS Business Consultants zich verbonden als hoofdsponsor van het sportevenement.

De Carpit Noctem is in 1996 ontstaan als reactie op de toenemende grootte van het competitieroeien in Nederland. Het evenement bestaat uit diverse races in verschillende disciplines, zoals een 2.500m achtervolging en een 250m boord-aan-boord sprint. De deelnemende roeiverenigingen voeren niet alleen een sportieve strijd, maar genieten ’s avonds ook van een groot feest, met een DJ. De organisatie van het evenement ligt ieder jaar in handen van de Amsterdamse studentenroeivereniging ASR Nereaus en wordt mogelijk gemaakt door de bijdrage van tientallen vrijwilligers.

ITDS - Focus on Talent

ITDS hoofdsponsor
De afgelopen jaren werd de roeiwedstrijd gesponsord door Husk Studentenreizen en droeg de naam Husk Carpit Noctem. Sinds vorig jaar wordt het evenement gesponsord door ITDS, een management consultancybureau uit Naarden met zo’n 90 consultants in dienst, en draagt daarom de naam ITDS Carpit Noctem. Het adviesbureau gebruikt de sponsoring met name voor wervingsdoeleinden.