Alvarez & Marsal start Transaction Advisory in Duitsland

15 november 2012 Consultancy.nl

Alvarez & Marsal heeft een Transactions Advisory Group in Duitsland gelanceerd. Jürgen Zapf, afkomstig van EY, is aangesteld als Managing Director om de Transactions Advisory Group praktijk te leiden.

Het internationale advieskantoor heeft al een relatief grote landenorganisatie in Duitsland, gevestigd in München Op dit moment opereert Alvarez met drie actieve business lines in Duitsland: Restructuring, Performance Improvement (PI) en Global Forensics and Dispute Services (GFD). Met de aanvulling van een Transaction Advisory Group (TAG) is A&M in Duitsland in staat om zo goed als de gehele dienstenportefeuille aan te bieden aan regionale klanten.

Alvarez Marsal start Transaction Advisory in Duitsland

De nieuw gevormde TAG praktijk zal worden geleid door Jürgen Zapf, die afkomstig is van EY waar hij in zijn laatste rol partner was binnen de Transactions tak. Zapf werkte meer dan 20 jaar bij de Big 4 accountants- en adviesorganisatie.

Volgens Zapf werd de beslissing om de fusie- en overname markt te betreden gedreven door de hoge klantvraag naar geïntegreerde M&A ondersteuning. “Opdrachtgevers zoeken steeds meer naar een gedifferentieerd due diligence aanbod dat financial accounting, tax en operational due diligence diensten combineert” aldus de M&A expert. “Door ons geïntegreerde dienstenaanbod kunnen we ons juist onderscheiden op dit vlak”.

Nieuws

Meer nieuws over