FIRA certificering voor bureau Voogt Pijl & Partners

01 maart 2014 Consultancy.nl

Adviesbureau Voogt Pijl & Partners heeft een FIRA certificering behaald. Met de toetreding tot het FIRA Platform kan het Amersfoortse adviesbureau aantonen dat duurzaamheid structureel onderdeel uitmaakt van de bedrijfsstrategie.

Het FIRA Platform brengt vraag en aanbod bij elkaar als MVO-kennismakelaar om zo een gemeenschappelijke duurzame waarde-impuls (shared value) te creëren. Bedrijven kunnen het FIRA keurmerk gebruiken voor het vinden van de juiste duurzame leveranciers, terwijl het keurmerk dienstverleners juist kan helpen om zich te onderscheidend van hun minder duurzame concurrenten. Het platform is tot stand gekomen mede dankzij de inbreng van partners ABN Amro, Rabobank, NEVI en Achmea.

Sinds de lancering van FIRA in 2011 hebben inmiddels meer dan 150 organisaties een FIRA certificering behaald, waaronder nu dus ook Voogt Pijl & Partners. “Om ons commitment aan MVO kracht bij te zetten, hebben wij een FIRA certificering behaald. Het is onze overtuiging dat deze certificering deel uit maakt van de wijze waarop wij, als organisatie en individuen, samen met onze opdrachtgevers een gemeenschappelijke duurzame waarde impuls kunnen creëren” aldus VP&P in een reactie op de geslaagde certificering.

Met de toetreding van Voogt Pijl & Partners komt het aantal vertegenwoordigers uit de adviesbranche op vijftien. Een overzicht van alle FIRA-gecertificeerde bureaus: Accenture, Altran, Atos, Boertiengroep, Capgemini, Conclusion, ConQuaestor, De Baak, Finavista, Gooiconsult, Royal HaskoningDHV, Novisource, Ordina en TriFinance.

Nieuws