Willem van 't Noordende versterkt HR4 Solutions

09 februari 2012 Consultancy.nl

Willem van ’t Noordende heeft de gelederen versterkt van HR4 Solutions. Hij maakt de overstap van Morgan Clark & Company, een boutique advieskantoor uit Amsterdam. Bij HR4 Solutions gaat van ’t Noordende zich met name richten op het uitbreiden van de consultancy dienstverlening.

HR4 Solutions is een internationale HR dienstverlener met zijn roots in Finland. In de Finse markt is het een van de marktleiders op het gebied van HR advies en dienstverlening. In 2011 opende het HR adviesbureau een vestiging in Nederland, gevestigd in Hoofddorp. Wereldwijd staat HR4 Solutions – dat zo’n 100 professionals in dienst heeft – onder leiding van de Finse topman Kai Myllyneva, de Nederlandse praktijk wordt sinds de start geleid door Vincent Steinebach.

Willem van t Noordende - HR4

Willem van ’t Noordende heeft circa 13 jaar ervaring op het snijvlak van business, Human Resources en technologie. Hij begin zijn loopbaan bij Truston, waar hij zo’n 3,5 jaar werkzaam bleef. Bij de ICT-dienstverlener uit Houten was Van ’t Noordende met name betrokken bij de implementatie van learning management systemen. Projecten voerde hij uit voor onder meer telecombedrijf O2, Petronas, Maersk, Hewlett Packard, Cable&Wireless en Swiss Post. In 2004 richtte hij met samen met 3 collega adviseurs ‘Scientafix’ op, een specialistisch consultancybureau voor learning solutions voor de enterprise markt. Scientafix rekende o.a. Shell, Nokia, Loyds TSB, B&Q, KIA, BT en The FA tot haar klanten.

Na 8 jaar onder de vlag van Scientafix actief te zijn geweest besloot Van ’t Noordende begin 2011 om in dienst te treden bij het Amsterdamse adviesbureau Morgan Clark & Company (MCC). Afgelopen maand verruilde hij MCC voor HR-specialist HR4 Solutions, waar hij een belangrijke rol gaat spelen bij de uitbouw van de Nederlandse diensterlening.

Nieuws

Meer nieuws over