2 nieuwe regio Managing Directors voor Resources

20 februari 2014 Consultancy.nl

Advies- en interimbureau Resources Global Professionals (RGP) heeft recentelijk twee nieuwe regionale Managing Directors benoemd. Craig Lewis zal RGP’s Mid-Atlantische regio in de Verenigde Staten overzien en Ruth Hughes is verantwoordelijk gemaakt voor business development binnen Europa.

“Ik ben verheugd Craig en Ruth in zulke belangrijke leiderschapsposities te hebben” zegt Tracy Stephens, COO van het internationale adviesbureau. Wereldwijd heeft RGP meer dan 3,000 professionals, werkzaam vanuit meer dan 70 locaties. Het Nederlandse kantoor van Resources Global Professionals is gevestigd in Utrecht. “Craig en Ruth hebben beiden enorm veel bijgedragen aan de organisatie en ik ben ervan overtuigd dat ze innovatieve oplossingen blijven leveren voor de uitdagingen van onze klanten. Bovendien zullen ze significant bijdragen aan onze wereldwijde groei en hun teams naar grote successen leiden”.

Craig Lewis - Ruth Hughes

Craig Lewis voegde zich bij RGP in 2011 in het kantoor van Atlanta en is, als regional managing director, verantwoordelijk voor de Mid-Atlantische regio van de organisatie, waaronder Atlanta, Birmingham, Washington, D.C. en Baltimore vallen. Alvorens zich bij RGP te voegen was Lewis werkzaam bij Jefferson Wells, Exide, Clorox en General Electric. Hij behaalde zijn MBA aan de Cleveland State University en behaalde een Bachelor of Science in electrical Engineering aan de North Carolina State University.

Ruth Hughes werkt al meer dan 10 jaar voor RGP en bekleedde diverse belangrijke business development rollen binnen de organisatie. Hughes is de regional managing director voor business development en strategic accounts in Europa. Alvorens ze bij RGP werkzaam werd was Hughes partner bij EY (voorheen Ernst & Young) waar ze een carrière van 21 jaar doorliep binnen de audit- assurance- en business risk consulting praktijken. Hughes behaalde een Bachelor of Science in Mathematics aan de Imperial College, University of London.

Nieuws

Meer nieuws over