Mercer verlengt huur van kantoor in Amstelveen

31 januari 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Advieskantoor Mercer heeft de huurovereenkomst van zijn kantoor in Amstelveen (Startbaan 6) voor meerdere jaren verlengd. Het betreft kantoorruimte van 2.590 vierkante meter en 85 parkeerplaatsen. Het adviesbureau werd tijdens de transactie begeleid door real estate specialist Cushman & Wakefield. Jones Lang LaSalle adviseerde Rijsterborgh Vastgoed, de verhuurder van het kantoorpand.

Naast Amstelveen heeft Mercer in Nederland ook een kantoor in Rotterdam, gevestigd aan de Conradstraat 18. Het wereldwijde kantoor van Mercer is gevestigd in New York.

Mercer verlengt huur van kantoor in Amstelveen

Mercer is in 1937 in de Verenigde Staten gestart als de afdeling voor werknemervoorzieningen van Marsh & McLennan. Het bedrijf nam in 1959 de naam Mercer aan, toen Marsh & McLennan de Canadese firma William Mercer overnam, die in 1945 door William Manson Mercer was gevestigd. In Nederland is Mercer sinds de begin jaren ’90 actief door de samenwerking / overname van de bureaus W.G.J. ten Pas en Rietmulder & Partners. In 2007 werden alle Mercer entiteiten, zoals Mercer HR Consulting en Mercer Investment Consulting, gerebrand naar één naam: Mercer.