Vijf nieuwe partners voor consultancytak van BDO

08 januari 2014 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

BDO Consultants, de consultancy- en adviestak van BDO, heeft per 1 januari 2014 vijf nieuwe partners benoemd. Bart-Jan van Hees is aangesteld als partner-aandeelhouders en Joost Vat, Robert van Vianen, Martin Hin en Bram Hautvast hebben de stap naar vennoot gemaakt.

Partner-aandeelhouder:  

Bart-Jan van Hees, BDO Legal, ’s-Hertogenbosch
Bart-Jan van Hees heeft Nederlands Recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam gestudeerd. Na werkervaring te hebben opgedaan binnen de sociale zekerheid, werkt hij sinds 1997 bij BDO. Hij is gespecialiseerd in arbeidsrecht, sociaal verzekeringsrecht en aanverwante adviesgebieden zoals pensioen. Van Hees bedient cliënten binnen het MKB, maar ook grotere klanten, vooral binnen de bankensector. Verder stuurt hij het team van arbeidsjuristen aan in Den Bosch en Arnhem en is hij als partner onderdeel van het management. Van Hees rondde de studie Grotius Arbeidsrecht af. 

Vijf nieuwe partners voor consultancytak van BDO

Partners:

Joost Vat, BDO Consultants, Adviesgroep Familiebedrijven, Utrecht
Joost Vat (1977) heeft een bedrijfskundig verleden en was in 2000 een van de oprichters van BDO Consultants. Vat is gespecialiseerd in het bepalen van de strategie van een bedrijf, de vertaling naar een gepaste (bestuurs)structuur en het invullen van personeel voor sleutelfuncties. Hij richt zich met name op familiebedrijven die een substantieel deel van zijn cliëntenportfolio uitmaken.

Robert van Vianen, BDO IT Consultants, Utrecht
Robert van Vianen werkt op het snijvlak van organisatiekunde, bedrijfseconomie en automatisering. Robert heeft een bedrijfskundig verleden met daarbovenop o.a. een EDP audit (RE) opleiding. Hij heeft rijkelijk (nationale en internationale) expertise ten aanzien van IT Strategie, IT Business Intelligence, IT Risk Management en IT Governance binnen verschillende industriesegmenten, waarvan meer dan 14 jaar in leidinggevende posities. Van Vianen is ook lid van de BDO Branchegroep Zorg. Bovendien heeft hij ruime consultancyervaring in de dienstverlening aan klant in zowel profit als de non-profitsector, zoals bij diverse zorginstellingen.

BDO Consultants

Martijn Hin, BDO Forensics & Litigation Support, Utrecht
Martijn Hin is binnen BDO verantwoordelijk voor Forensics & Litigation Support. Hin is register-accountant en houdt zich al sinds 1998 bezig met forensische vraagstukken, zoals fraude- en integriteitsonderzoeken. Tevens treedt hij op als deskundige ter ondersteuning van partijen bij juridische geschillen. Martijn heeft een ruime expertise op het gebied van crisismanagement door zijn kennis over investigations, litigation, forensische IT en frauderisicomanagement. Hin deed zijn ervaring op binnen diverse (inter)nationale (corporate) organisaties en branches.

Bram Hautvast, BDO Legal, Arnhem/Utrecht
Bram Hautvast studeerde Nederlands Recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Daarop werd hij actief als arbeidsrecht advocaat. In september 2005 voegde hij zich bij BDO, waar hij een team van arbeidsjuristen in Arnhem en Utrecht aanstuurt en ondernemers arbeidsrechtelijk advies geeft en ondersteunt bij gerechtelijke procedures, met name ontslagkwesties. Hij volgde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam de Post Academische Leergang Arbeidsrecht (PALA) en is hiervoor geslaagd. Hautvast heeft bijzondere aandacht voor het arbeidsrecht met betrekking tot social media, (collectief) ontslagrecht, wijziging arbeidsvoorwaarden en overgang van onderneming. Bovenop zijn werkzaamheden bij BDO is hij ook sinds 2005 redacteur van het tijdschrift Balans uitgeverij Euroforum.