Ambitieuze groeiplannen voor Capco in Noord Amerika

24 januari 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel

Capco heeft een ambitieus groeiplan voor Noord-Amerika gelanceerd. De wereldwijde consulting- en technologieorganisatie heeft op dit moment grofweg 600 werknemers in de VS en Canada (wereldwijd 2.000 professionals) en wil het personeelsbestand in de komende jaren met ruim 200 adviseurs vergroten. Om dit te realiseren is het een grote recruitmentcampagne binnen het continent gestart.

In een persverklaring, stelt Capco dat het werknemers wil aannemen binnen alle acht Noord-Amerikaanse kantoren – gevestigd in New York, Chicago, Orlando, Herndon, Charlotte, San Francisco, Washington DC en Toronto. “We bevinden ons in een periode van wereldwijde groei" zegt Ismail Amla, CEO van Capco Noord-Amerika. "In 2014 verwachten we dat deze groei doorzet, en we willen toptalent aantrekken dat waarde kan toevoegen voor zowel onze klanten als ons bedrijf".

Capco - Choose a job you love

De uitbreidingsdrift geldt voor al onze businesssegmenten, bevestigt Amla. "We zoeken werknemers met ervaring op het gebied van bijvoorbeeld finance, compliance, change management, target operating model, procesverbetering en project management".

Gevraagd naar waarom professionals voor Capco moeten kiezen in plaats van grotere rivalen als de Big 4, wijst Amla naar de unieke positionering van het bedrijf. "Capco werkt exclusief voor de financiële dienstenindustrie. Voor iemand die graag zijn stempel wil drukken bij een consultancyorganisatie binnen de financiële sector, is Capco de plek". Bovendien, Capco biedt tevens een omgeving waarin consultants een steile leercurve hebben en snel kunnen groeien, aldus de topman.

Capco - Great Place to Work

Hoewel niet expliciet onderstreept door Amla kan Capco in de Verenigde Staten ook bouwen op een sterke reputatie en goed werkgeverschap. Vorig jaar werd het bedrijf benoemd tot een van beste klein- en middelgrote werkplekken binnen de Verenigde Staten (als deel van Fortune Magazine's ' Best Companies to Work for' lijst en werd benoemd in de prestigieuze 'Best Firms to Work for' ranking van Consulting Magazine.