SparkOptimus event voor Retail en FMCG CEOs

05 april 2013 Consultancy.nl

Deze maand zal SparkOptimus, een digitaal consultancybureau gevestigd in Amsterdam, twee evenementen organiseren voor CEO’s, die actief zijn binnen de retailbranche.

Op donderdag 18 april zal SparkOptimus een seminar verzorgen voor CEO’s van bedrijven die actief zijn binnen de Consumer Goods industrie. Het thema van het evenement is: ‘The dual challenge: Accelerating online, while managing the base’.

SparkOptimus - Retail

Een aantal dagen later, op dinsdag 23 april, zal een soortgelijk evenement worden georganiseerd voor bestuurders van retailorganisaties. Het thema voor de ‘Retail CEO Round Table’ zal dezelfde titel dragen als voor het Consumer Goods evenement.

Tijdens beide evenementen zal SparkOptimus een kort overzicht geven van de belangrijkste trends en ontwikkelingen binnen het digitale marketing segment. De rondetafels worden gehost door Alexandra Jankovich, Managing Partner van het Amsterdamse adviesbureau. Een aantal klanten zal cases presenteren en de belangrijkste ‘lessons learned’ en ‘best practices’ presenteren.

Nieuws

Meer nieuws over