Grant Thornton Enschede kanshebber Gouden Peper

18 december 2013 Consultancy.nl

Het Twentse filiaal van accountants- en adviesbureau Grant Thornton in Enschede is genomineerd voor de Gouden Peper van TOM, het Twents Ondernemers Magazine. De Gouden Peper wordt jaarlijks uitgereikt aan de meeste succesvolle organisatie in de regio Twente.

Het avontuur van Grant Thornton in Oost-Nederland kan nu al een succesverhaal genoemd worden. In maart dit jaar opende de adviesorganisatie zijn deuren in Twente en amper driekwart jaar later mag het zich terugvinden als een van de meest succesvolle ondernemingen in de regio.

De jury was daarom ook vol lof over het accountancybureau: “Grant Thornton. Je moet maar durven: in een tijd dat grote accountants- en adviesorganisaties terugtrekkende bewegingen maken een nieuwe vestiging openen.”

Grant Thornton - Gouden Peper

Grant Thornton besloot dit jaar in zee te gaan met partner Arnold Poelstra. In een reactie geeft fiscaal jurist zijn beweegredenen aan: “De directe reden was eigenlijk dat ik wilde laten zien dat je door het anders aan te pakken toch een prima boterham kunt verdienen.”

De uitreiking van de Gouden Peper vindt vanavond plaats in The Gallery, het oude onderkomen van de Chemische Technologie dat tegenwoordig een modern centrum voor innovatieve bedrijven in Enschede vormt. Naast de Gouden Peper zal ook de Rode Peper uitgereikt worden; deze prijs is voor het Twentse bedrijf dat de voorbije jaargang schade opliep door bepaald onheil. Faillisementen blijven buiten beschouwing, want ‘het moet wel leuk blijven’. 

Nieuws

Meer nieuws over