Grant Thornton opent kantoor in Park Phi Enschede

15 maart 2013 Consultancy.nl

Accountants- en adviesorganisatie Grant Thornton heeft begin maart een kantoor geopend in Enschede. De vestiging gaat adviesdiensten verlenen op het gebied van accountancy, belasting, financial advisory, legal en management consulting aan klanten in de regio Twente. Elf adviseurs nemen hun intrek in het nieuwe kantoor, dat onder leiding staat van partner Arnold Poelstra.
 
Grant Thornton Enschede gaat met name klanten helpen in de sectoren High Tech, ICT, industrie en zakelijke dienstverlening, branches die sterk zijn ontwikkeld in de regio Twente.
 
Park Phi, Enschede
Grant Thornton Enschede is gevestigd in het kantorenpark Park Phi aan de rand van de stad, dat sinds september 2012 in gebruik is genomen. Het kantoorpand van Grant Thornton Enschede heeft een Breeam-NL Excellent certificaat, waarmee het hoog scoort op het gebied van duurzaamheid.

Grant Thornton Enschede in Park Phi
 
Frank Ponsioen, sinds juli vorig jaar bestuursvoorzitter van Grant Thornton: “Wij kijken er naar uit onze deuren in Enschede te openen en de samenwerking met klanten en ondernemers in deze ‘Top Innovatie Regio’ te intensiveren. Met onze full-service dienstverlening, toegang tot een internationaal netwerk en bovenal betrokken aanpak verwachten wij ook in deze omgeving toegevoegde waarde te kunnen leveren aan organisaties”.

Nieuws

Meer nieuws over