PNO steunt 3FM Glazen Huis actie tegen kindersterfte

13 december 2013 Consultancy.nl

Van 18 tot en met 24 december vestigt het 3FM Glazen Huis zich in Leeuwarden. Tijdens dit jaarlijks terugkerende evenement wordt er geld ingezameld voor het goede doel, veelal projecten van het Rode Kruis. Dit jaar helpt adviesbureau PNO Consultants mee in de strijd tegen wereldwijde kindersterfte als gevolg van diarree.

Serious Request

Serious Request is een jaarlijks terugkerend evenement, gehost door radiostation 3FM, waar geld wordt ingezameld voor het goede doel. Dit jaar staat Serious Request in het teken van de strijd tegen diarree. Dit thema wordt vrij onderschat en is door de beperkte aandacht die het krijgt een zogeheten ‘sluimerende ramp’ te noemen. Jaarlijks sterven er ruim 800.000 kinderen aan diarree ten gevolge van slechte hygiënische omstandigheden.

3FM Serious Request

PNO Consultants

Adviesbureau PNO Consultants helpt dit jaar een handje mee in de strijd tegen diarree. Met de actie ‘Cycle This Shit Up’ kaarten de PNO adviseurs dit onderschatte probleem aan. Op 19 december zullen consultants en medewerkers van het adviesbureau zich door middel van een fietstrein vervoeren vanaf het PNO kantoor in Groningen naar het Glazen Huis in Leeuwarden. Met zo’n 70 kilometer voor de boeg hopen de PNO adviseurs zo’n € 5.000 ophalen. De actie is in volle gang, de teller staat inmiddels op meer dan €1.300. Doneren kan op een via 3FM opgezette actiepagina.

KPMG

Serious Request werd al vaker ondersteund door de adviesbranche. Zo doneerde accountants- en adviesorganisatie KPMG vorig jaar €175.000 aan 3FM Serious Request.

Nieuws

Meer nieuws over