Aedes leden kunnen gebruik maken van Aon diensten

26 november 2013 Consultancy.nl

Aon heeft een groot mantelcontract binnengehaald bij Aedes. Als onderdeel van de overeenkomst ondersteunt Aon de branchevereniging de komende jaren met een breed dienstenpallet op het gebied van risicomanagement en verzekeringen.

Branchevereniging Aedes behartigt de gezamenlijke belangen van zo goed als alle woningcorporaties in Nederland*. Als gevolg van de partnership kunnen de ruim 28.000 medewerkers van de aangesloten corporaties gebruik maken van een ‘collectief zorgcontact’. Ook kunnen ze zich via de zogeheten 'Via mijn werk'-verzekering indekken tegen uiteenlopende schades, bijvoorbeeld aan auto, woonhuis of inboedel, maar ook tegen ongevallen en aansprakelijkheid.

Aedes leden kunnen gebruik maken van Aon diensten

"Woningcorporaties verkeren in zwaar weer door de slechte economische tijden. Door meerdere diensten en verzekeringen bij Aon onder te brengen, kan de branchevereniging haar leden, hun medewerkers en huurders veel voordeel bieden," zegt Pieter Dijkstra, Managing Director bij Aon.

Dijkstra laat weten dat de huidige overeenkomst slechts een eerste stap is in een verregaande samenwerking. “De komende jaren zijn we van plan om onze dienstverlening voor woningcorporaties samen met Aedes verder uit te breiden". Zo zijn er gesprekken gaande om huurders van de aangesloten woningcorporaties de mogelijkheid te geven zich te verzekeren via Aon Direct.

* 337 van de 381 woningcorporaties (88%) is lid van branchevereniging Aedes.

Nieuws

Meer nieuws over