Adviesbureau Accuracy opent kantoor in India

20 januari 2012 Consultancy.nl

Accuracy, een specialist op het gebied van financial advisory en transactions services, heeft een nieuw kantoor geopend in New Delhi, India. Het is het eerste kantoor van Accuracy in Azië. Accuracy India wordt geleid door Sumit Khosla, die de overstap maakte van Mazars, waar hij aan het hoofd stond van de Indian Corporate Finance praktijk.

Accuracy werd in 2004 opgericht door een groep oud- medewerkers van Arthur Andersen in Frankrijk. In de afgelopen acht jaar is het adviesbureau sterk gegroeid naar circa 210 consultants, verspreid over vestigingen in Parijs, Madrid, Amsterdam, Milaan, Frankfurt, Brussel, Londen, München, Rome, Quebec, Montreal en New Delhi. Het Nederlandse kantoor werd geopend in 2007 en wordt momenteel geleid door Leontine Koens-Betz.

Sumit Khosla - Accuracy

Managing Partner van het Indiase kantoor is Sumit Khosla, die in de afgelopen vier jaar de Corporate Finance Praktijk van Mazars India leidde. Daarvoor werkte hij meer dan tien jaar voor PPR Group, een Franse multinational die tientallen luxe-, sport- & lifestyle retailmerken bezit. Khosla startte zijn loopbaan in 1993 bij PriceWaterhouseCoopers Parijs als een financial auditor, alvorens hij Manager werd binnen de Transaction Services afdeling binnen PwC Londen.

Tijdens de opening, kondigde Khosla ambitieuze groeiplannen aan voor het kantoor in New Delhi. Binnen enkele maanden wil hij tien consultants in dienst hebben en tegen het einde van 2012 moet het team zijn uitgegroeid naar twintig.

Nieuws

Meer nieuws over