KPMG alumnus Gijs Siecker naar Accuracy Nederland

12 oktober 2012 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Gijs Siecker is als Manager in dienst getreden bij adviesbureau Accuracy. Hij is afkomstig van CSM, waar hij als European Category Finance Manager werkzaam was. Bij het adviesbureau wordt Siecker medeverantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de transaction advisory en fusie en overname dienstverlening van het advieskantoor.

Accuracy is een onafhankelijke speler in de financiële advisering, opgericht eind 2004 en heeft inmiddels vestigingen in onder andere Frankrijk, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Canada en India.

Gijs Siecker - Accuracy

Na het afronden van zijn doctoraal studie aan de Rijksuniversiteit Groningen begon Siecker zijn carrière bij de Transaction Services praktijk van KPMG. Bij het Big 4 kantoor was Siecker betrokken bij diverse due diligence opdrachten, zowel buy side als vendor due diligences voor nationale en internationale opdrachtgevers. Daarnaast heeft hij ervaring opgedaan met post deal support. Na zes jaar bij het accountants- en adviesbureau maakt Siecker de overstap naar CSM, waar hij aan de slag ging als European Category Finance Manager.

Zo’n anderhalf jaar later keert Siecker terug naar de adviesbranche: per begin oktober is hij werkzaam als Manager bij Accuracy Nederland.