MBCF adviseur Amarins van der Meer naar Accuracy

12 november 2013 Consultancy.nl

Amarins van der Meer (32) heeft onlangs de overstap gemaakt van Mazars Berenschot Corporate Finance (MBCF) naar Accuracy. Bij Accuracy wordt Van der Meer in de functie van Manager mede-verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de fusie en overname dienstverlening van het kantoor.

Na het afronden van de studie Economie aan de Rijksuniversiteit Groningen begon Van der Meer haar loopbaan in 2005 bij Mazars. In de eerste jaren bij het accountants- en adviesbureau werkte ze met name op het gebied van accountancy. Zo was ze onder meer betrokken bij opdrachten van zowel Nederlandse verslaggevingsregels als IFRS. Tevens heeft zij als projectleider verschillende projecten begeleid waarbij administratieve processen werden gestroomlijnd.

Amarins van der Meer - Accuracy

In september 2009 maakte ze de intern overstap naar de Transaction Services praktijk van Mazars, die intensief samenwerkt met Mazars Berenschot Corporate Finance. Bij MBCF was Van der Meer betrokken bij diverse due diligence opdrachten, zowel buy side als vendor due diligences voor nationale en internationale opdrachtgevers. Daarnaast heeft zij ervaring opgedaan met post deal support.

Accuracy Nederland

Na zo’n acht jaar bij Mazars heeft Amarins van der Meer de overstap gemaakt naar branchegenoot Accuracy. Het gespecialiseerde M&A kantoor is sinds 2007 gevestigd in Nederland, op het kantorencomplex van Schiphol WTC. Accuracy Nederland wordt geleid door Leontine Koens-Betz (Managing Partner) en partner Bas van Helden, die in juni van dit jaar de overstap maakte van KPMG Corporate Finance. Wereldwijd heeft Accuracy circa 220 adviseurs en een omzet van €44 miljoen.

Nieuws

Meer nieuws over