Rijnconsult uitgelicht in Ondernemerszaken van RTL7

08 november 2013 Consultancy.nl

Afgelopen weekend, op zondag 3 november, werd organisatieadviesbureau Rijnconsult uitgelicht in het TV-programma Ondernemerszaken van RTL7.
 
In Ondernemerszaken duikt presentator Maarten Bouwhuis iedere week aan de hand van een relevant thema het Nederlandse bedrijfsleven in. Wat zijn de trends, wie zijn de spelers en waar liggen de kansen? In de meeste recente uitzending stond het thema Leiderschap centraal.
 
Een van de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van leiderschap is de trend naar meer gelijkwaardigheid. Ook worden samenwerkingsverbanden, binnen en buiten bestaande netwerken en ketens, van steeds groter belang om marktleiderschap te realiseren. Doordat het business model van Rijnconsult sterk aansluit bij deze principes, en het binnen de adviesbranche wordt gezien als een van de voorlopers op het gebied van samenwerkingsverbanden, besloot de redactie van Ondernemers-zaken om een bezoek te brengen aan het organisatieadviesbureau.
 


Ondernemerszaken in gesprek met Bas van der Velde, Algemeen Directeur van Rijnconsult.
 
Medio vorige maand won Rijnconsult nog de ‘Houtense Onderneming van het Jaar 2013’ prijs. De jury prees onder meer de innovatieve manier waarop het adviesbureau samenwerkingsverbanden opzoekt binnen en buiten de consultancybranche.

Nieuws