Accenture voert jaarlijkse marktanalyse uit voor NVDO

30 oktober 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

De Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO) heeft de productie van haar jaarlijkse ‘Onderhoudskompas’ aan Accenture uitbesteed. Het partnership geldt voor de komende drie jaar. Naast het Onderhoudskompas zal Accenture ook diverse visiedocumenten voor de NVDO samenstellen.

De NVDO is een brancheorganisatie voor de Nederlandse onderhoudssector. De vereniging vertegenwoordigt een achterban van ongeveer 280.000 onderhoudsprofessionals met een onderhoudsomzet van €30 tot €35 miljard per jaar. Jaarlijks stelt de NVDO voor haar leden het Onderhoudskompas samen, een onderzoek waarin inzicht wordt gegeven in de belangrijkste marktontwikkelingen en trends. Leden gebruiken het rapport voor onder meer het bepalen van hun strategie en de optimale inrichting van de bedrijfsvoering.

Accenture voert jaarlijkse marktanalyse uit voor NVDO

“Accenture biedt ons een krachtige combinatie van marktkennis en ruime ervaring met het maken van sectoranalyses en kennisdeling. Samen werken we aan een Onderhoudskompas dat onze leden een accuraat beeld geeft van de ontwikkelingen in de onderhoudssector” zegt Bas Kimpel, voorzitter van de NVDO. Ook stelt hij dat de uitbesteding aan Accenture zal leiden tot een kwalitatief beter eindproduct.

Marc Hoppenbrouwers, Senior Manager bij Accenture, voegt toe dat het adviesbureau leden gaat betrekken bij het onderzoek. “We zullen effectieve methodes en instrumenten inzetten om de NVDO-leden maximaal bij dit project te betrekken. Daarmee groeit de relevantie van het Onderhoudskompas nog verder en kunnen leden de resultaten direct vertalen naar succesvolle groeistrategieën”.