E-Plus verlengt ICT outsourcingcontract met Atos

19 september 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Het Duitse E-Plus heeft de samenwerking met Atos verlengd. Als resultaat van een nieuwe outsourcing-overeenkomst is het ICT adviesbureau ook in de komende vijf jaar verantwoordelijk voor de levering van IT-diensten aan de KPN-dochter. Beide partijen werken sinds eind 2004 met elkaar samen.

De overeenkomst omvat het volledige beheer van de IT-architectuur van E-Plus. Atos is verantwoordelijk voor het leveren van alle IT-gerelateerde bedrijfsprocessen. Hieronder vallen het onderhoud van applicaties en het beheer van de server- en opslaginfrastructuur en de netwerken. Ook tekent Atos voor het management van de IT-werkstations, de beveiliging en het identiteitsbeheer van het op twee na grootste telecombedrijf van Duitsland.

Atos - EplusFOTO TELECOM OF E-PLUS EN LOGO ATOS EN E-PLUS

"Transparantie op het gebied van kosten en dienstverlening in combinatie met een efficiënt IT-beheer zijn de doorslaggevende factoren voor een succesvolle samenwerking met E-Plus", zegt Winfried Holz, CEO van Atos Duitsland. "De verlenging van deze overeenkomst toont aan dat we hierbij op de juiste weg zijn."