L.E.K. Consulting opent vestiging in Seoul, Zuid-Korea

05 maart 2013 Consultancy.nl

L.E.K. Consulting heeft een kantoor geopend in Seoul, Zuid-Korea. Het nieuwe kantoor zal worden geleid door drie nieuwe L.E.K. Partners: Seokho Kang, Jaewon Choi en Youngjun Cho. Met de nieuwe kantooropening heeft L.E.K. 22 wereldwijde kantoren.

De beslissing om een vestiging in Seoul te openen, ligt in lijn met hun wereldwijde strategie om de business uit te breiden. Begin 2013, als onderdeel van de gelanceerde strategie door de onlangs aangestelde Global Managing Partner Stuart Jackson, kondigde L.E.K. ambitieuze groeiplannen aan voor de komende jaren. Met op dit moment 900 consultants wereldwijd, mikt de strategy consulting organisatie op een verdubbeling in grootte in de komende 5 jaar, om het gat te dichten met middelgrote branchegenoten zoals A.T. Kearney, Booz & Company en Roland Berger.

LEK Consulting - Seoul

“In de afgelopen jaren hebben we veel significant werk verricht in Zuid-Korea. Gedreven door de hoge klantvraag naar adviesdiensten, zijn we verheugd om een vast kantoor te openen” zegt Simon Barrett, regionaal hoofd van L.E.K. Azië. “Het kantoor biedt de kans om onze wereldwijde klanten beter te bedienen, ons klantenbestand uit te bouwen in Korea en een nieuwe interessante bestemming voor L.E.K. professionals toe te voegen waarnaar zij tijdelijk of permanent een overstap kunnen maken, in het teken van hun wereldwijde uitwisselingsprogramma”.

“We kijken er naar uit om een sterke aanwezigheid in Zuid-Korea op te bouwen en de wereldwijde groeistrategie  van het bedrijf te ondersteunen” zegt Youngjun Cho, een van de drie Managing Partners van Seoul.

Nieuws

Meer nieuws over