KPMG alumnus Marie-Pauline Lauret partner bij Mazars

18 oktober 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profielen
Meer nieuws over

Mazars heeft Marie-Pauline Lauret (1979) benoemd tot partner. Hiervoor werkte zij jarenlang voor KPMG en haar eigen accountantskantoor Nielen & Lauret Accountants en Adviseurs. Bij Mazars gaat Lauret zich vanuit het Amsterdamse kantoor richten op de corporate praktijk, met een focus op bedrijven met een Frans-Nederlandse oriëntatie.

De in Frankrijk geboren en opgegroeide Marie-Pauline Lauret studeerde Internationale Bedrijfskunde in Reims. In 2002 kwam zij naar Nederland waar zij op Nyenrode University de opleiding tot registeraccountant afrondde. Na haar studie trad ze in dienst bij KPMG, waar ze werkzaam was binnen de Audit business unit. Na zo’n zes jaar bij het Big Four kantoor besloot ze om op eigen benen te staan en werd ze medeoprichter van Nielen & Lauret Accountants en Adviseurs. In oktober 2011 besloot ze om terug te keren naar KPMG, om daar als Associate Director aan de slag te gaan.

Marie-Pauline Lauret - Mazars

Naast haar werkzaamheden als accountant is Lauret actief binnen de FEE (Federation of European Accountants) en een van de initiatiefnemers van de Nederlandse afdeling van het Women Corporate Director Netwerk, een internationaal netwerk voor vrouwelijke commissarissen.