BDO voegt Liechtenstein toe aan wereldwijd netwerk

18 oktober 2013 Consultancy.nl

BDO heeft sinds kort ook een partnerorganisatie in Liechtenstein. Pro Finance International heeft besloten toe te treden tot het internationale netwerk en gaat verder als BDO Liechtenstein.

Pro Finance International werd in 2001 opgericht door de huidige Managing Partner, Herbert Bischof. Sindsdien is de adviesfirma aanzienlijk gegroeid - momenteel bestaat het team uit veertien mensen waaronder vijf partners. BDO Liechtenstein is gevestigd in Schaan, daarnaast opent het volgend jaar ook een kantoor in Vaduz.

BDO - Lichtenstein

BDO Liechtenstein richt zich met name op audit, accounting en tax diensten, alhoewel het sinds kort ook consultancydiensten heeft toegevoegd aan de portefeuille. Het adviesbrief is vooral sterk in de sector van natuurlijke grondstoffen, maar hun klantenkring is breed en bestrijkt een scala van sectoren, van financiële diensten tot productie en toerisme. Klanten zijn zowel nationale als internationale bedrijven.

“Ik ben verheugd om deze uitzonderlijke resultaatgerichte organisatie bij BDO te mogen verwelkomen. Elk lid van het leaderschip team heeft indrukwekkende professionele kwalificaties, en hun energie en enthousiasme om met hun BDO collega's samen te werken en hun bedrijf tegelijkertijd te laten groeien, is bewonderenswaardig. Zonder twijfel zijn zij een waardevolle toevoeging aan ons netwerk" zegt Martin van Roekel, CEO van BDO.

Nieuws

Meer nieuws over