Conclusion FIT in top 50 snelst groeiende techbedrijven

12 september 2013 Consultancy.nl

Deloitte heeft de 50 genomineerden bekendgemaakt voor de ‘Deloitte Technology Fast50*’ van 2013. Conclusion Future Infrastructure Technologies (FIT) behoort voor het vierde jaar op rij tot de genomineerden. De uiteindelijke ranking wordt op donderdag 10 oktober 2013 aangekondigd.

Conclusion FIT heeft zo’n 250 medewerkers en is onderdeel van zakelijke dienstverlener Conclusion. In de afgelopen jaren heeft het ICT adviesbureau een sterke groei doorgemaakt. In 2010 groeide de omzet met bijna 1300% en in 2011 was dit zelfs 1500%. Vorig jaar eindigde Conclusion FIT op plek 29 in de Deloitte Techology Fast50 .

Deloitte Technology Fast 50 - Conclusion FIT

Jolanda Bastiani, directeur Conclusion FIT: “Wij zijn vereerd en trots dat we voor het vierde jaar op rij zijn genomineerd voor de Deloitte Technology Fast50. Deze nominatie is een erkenning voor onze jaren lange inzet om de beste ICT dienstverlener te zijn. Onze strategie en aanhoudende groei de laatste jaren heeft onze positie in de markt aanzienlijk verstevigd. Deze nominatie zien we daarom als een extra bevestiging vanuit de markt dat we de juiste strategie en focus hanteren. Dit succes kan uiteraard alleen bereikt worden door grote toewijding van onze klanten en tomeloze inzet van onze collega's”.

* De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland en België. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vijf jaar (2008 - 2012).

Nieuws

Meer nieuws over