ITDS en Virtual Affairs lanceren ChannelRight

23 november 2011 Consultancy.nl

Adviesbureau ITDS en internetbureau Virtual Affairs hebben ChannelRight gelanceerd, een systeem dat aanbieders van verzekeringsproducten helpt met het implementeren van flexibele webportalen. Deze portalen hebben als doel de verkoop van verschillende verzekeringsproducten met één voorkant via meerdere distributiekanalen en verschillende merken te ondersteunen.
 
ChannelRight kan worden aangesloten op bestaande administratiesystemen en is te koppelen met andere systemen, zowel intern als extern. Alle verzekeringsprocessen worden ondersteund en de polishouder kan met een persoonlijk eDossier zijn polis inzien en de status van de claim volgen.

ITDS - ChannelRight
 
De bureaus hebben het product ontwikkeld op basis van jarenlange ervaring binnen de verzekeringsbranche. Het adviesbureau en Virtual Affairs werken onder meer voor verzekeraars als Ditzo, ASR, ING en SNS Bank. "Multidistributie is een bewezen gouden groeistrategie in de verzekeringsmarkt. Om hier als financiële dienstverlener adequaat op te kunnen reageren zijn generieke front-end portals nodig. Hiermee kunnen de producten aangeboden worden via zowel directe kanalen als indirecte kanalen, zoals assurantieadviseurs, internet, autodealers en bankkantoren" aldus beide bedrijven.

Nieuws