Accenture levert management consultancy aan Elm

29 augustus 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Elm, een grote IT dienstverlener gevestigd in Saoedi Arabië, heeft Accenture ingehuurd om management consulting diensten te leveren aan hun Learning & Development afdeling. De nieuw gevormde L&D business unit, genaamd Elm Learning, Training & Development Solutions (Elm LTDs), zal training en leiderschapsontwikkelingstrajecten leveren aan Elm klanten en strategische partners.

Accenture haalde het contract binnen na een competitief aanbestedingsproces. Meer dan 10 concurrenten hadden zich ingeschreven voor de werkzaamheden.

Het adviesbureau zal end-to-end support bieden voor de lancering van de nieuwe organisatie, inclusief het definiëren van haar strategie, het operating model en governance structuren. Bovendien zal het alle benodigde vaardigheden, training behoeften en capaciteiten voor de nieuwe organisatie in kaart brengen. 

Accenture adviseert Elm

“Met Accenture als onze consulting partner hebben we toegang tot vaardigheden, onderzoek en expertise die nodig is om Elm LTDs op te zetten. Accenture’s wereldwijde industrie-ervaring, gepaard met haar sterke consulting- en learning capaciteiten, zal het ons mogelijk maken om innovatieve learning- en trainingprogramma’s te creëren” zegt Nasser Al-Meshary, Manager Director van de nieuwe business unit.

“We zijn verheugd door Elm LTDs te zijn geselecteerd om te helpen bij het leveren van innovatieve trainingprojecten voor haar klanten” zegt Omar Boulos, Managing Director van het adviesbureau in het Midden-Oosten.