TCS top 10 speler in Frankrijk na overname van Alti

25 juli 2013 Consultancy.nl

Tata Consultancy Services (TCS) heeft de overname van Alti, een van de top 5 IT consulting firma’s in Frankrijk, formeel afgerond. Circa 1,200 werknemers in Frankrijk, België en Zwitserland maken de overstap naar het Indiase ICT adviesbureau. Door de overname verwerft TCS een top 10 positie in de Franse IT consultancy markt, met een marktomvang van ruim €30 miljard de derde markt van Europa.

In april van dit jaar werd bekend dat TCS system integrator Alti had gekocht voor €75 miljoen.

“Vandaag is een historische dag voor onze organisatie in Frankrijk, die door de aankoop een veel sterkere speler wordt in de lokale markt en als platform zal dienen voor onze toekomstige groei in de regio” zegt N. Chandrasekaran, CEO van TCS. “Door de overname van Alti kunnen we onze klanten in Frankrijk beter van dienst zijn en hen helpen hun concurrentiepositie te verbeteren”.

TCS

SAP Innovation Center
Naast de overname, kondigde Chandrasekaran ook aan dat TCS stevig zal investeren in het verder uitbreiden van zijn footprint in Frankrijk. Zo zal TCS naast verdere schaalvergroting ook een nieuw SAP Innovation Center opzetten in de regio Île-de-France. Het Innovation Center zal naar verwachting eind dit jaar haar deuren openen.

Nieuws

Meer nieuws over