TCS in Top 10 bedrijven met beste Business Outlook

11 juli 2013 Consultancy.nl

De Amerikaanse carrière portal Glassdoor heeft haar ranking ‘Top 10 Companies with the Best Business Outlook’ gepresenteerd. De top 3 bestaat uit Google, Qualcomm en Yahoo. In de top 10 staat één adviesbureau: Tata Consultancy Services (TCS).
 
De ranking is gebaseerd op een simpele, aan werknemers gestelde vraag: Geloof je dat de vooruitzichten van jouw bedrijf beter worden, hetzelfde blijven of slechter worden in de komende zes maanden? In het geval van Google, gelooft 86% van de werknemers dat de bedrijfsvooruizichten in de komende zes maanden zal verbeteren. Bij TCS gaf 65% van de gevraagde werknemers aan dat ze een sterk resultaat verwachten voor het komend half jaar.
 
Een overzicht van de top 10 bedrijven met de ‘Best Business Outlook’:
1. Google (86%)
2. Qualcomm (76%)
3. Yahoo (75%)
4. SAP (73%)
5. Amazon (69%)
6. Tata Consultancy Services (65%)
7. Publix (64%)
8. General Motors (62%)
9. Whole Foods (62%)
10. Home Depot (61%)
 
Van belang om te vermelden is dat de ranking is gebaseerd op Amerikaanse medewerkers.
 
“TCS voelt zich vereerd door de erkenning als een van de ‘Top 10 Companies with the Best Business Outlook’”zegt Surya Kant, TCS President voor Noord Amerika, de UK en Europa. “Onze organisatie heeft een jaar van sterke groei laten zien (omzetstijging van 13%, red.) en is ervan overtuigd dat 2013-14 nog meer kansen zal bieden. Wat deze award helemaal speciaal maakt, is dat het de trots en het optimisme van onze werknemers over de cultuur en de toekomstige successen van TCS weergeeft.

Nieuws

Meer nieuws over