Omzetstijging van 13% voor Tata Consultancy Services

31 mei 2013 Consultancy.nl

Tata Consultancy Services (TCS) heeft een sterk financieel jaar afgesloten. In het afgelopen fiscaal jaar boekte TCS een omzet van €11.6 miljard, 13,7% meer dan het afgelopen jaar. Ook de winst groeide met double-digit cijfers, met 15,6% naar €2.6 miljard.
 
TCS is sinds haar oprichting in 1968 uitgegroeid tot de grootste in India gevestigde IT-dienstverlener. Wereldwijd heeft TCS meer dan 180 kantoren binnen 42 landen en meer dan 100 IT delivery centres in meer dan 20 landen. TCS Nederland heeft circa 550 consultants in dienst en is gevestigd op de Amsterdamse Zuidas.
 
TATA Consultancy Services
 
“TCS heeft in het afgelopen jaar sterke double-digit groei binnen alle markten en industriesegmenten laten zien” zegt N. Chandrasekaran, CEO van het ICT adviesbureau. “Ons vermogen om te co-creëren met onze klanten blijft relevant voor hun business en onze investeringen in digitale technologieën biedt onze klanten tastbare waarde”.
 
De topman is positief over de verwachtingen voor het komend fiscaal jaar: “We vertrouwen erop dat 2013-14 grote kansen zal bieden aangezien technologie een nog grotere rol zal hebben op wereldwijde business. We zullen groeimogelijkheden identificeren en blijven investeren in nieuwe producten, platformen en intellectueel eigendom”.

Nieuws

Meer nieuws over