Christel van Pul benoemd tot partner MCH Consultancy

04 juli 2013 Consultancy.nl

MCH Consultancy, een boutique advieskantoor gespecialiseerd in verandermanagement, heeft Christel van Pul begin deze maand benoemd tot partner. Van Pul gaat zich richten op de verdere uitbouw van de dienstverlening in België.
 
Christel van Pul heeft meer dan 10 jaar ervaring in de adviesbranche, met een primaire focus op verandermanagement, coaching en communicatie. De afgelopen jaren werkte ze onder meer voor coachingsbureau puurcommunicatie: en communicatiebureau soul:made. Daarvoor werkte ze jarenlang als (Senior) Projectmanager voor voormalig Heliview Research, nu Keala Research, een full service onderzoek- en adviesbureau voor opdrachtgevers in zowel de publieke als private sector. De ervaren adviseur koos voor de overstap naar MCH vanwege de match met het “MCH gedachtegoed” en de klik met de huidige partners.
 
Christel van Pul - MCH Consultancy

Uitbreiding in België

MCH Consultancy is eind 2010 opgericht door Björn Bierhaalder (alumnus van o.a. IG&H Consulting en Marsh) en Richard Cramer (voormalig CIO, programma- en changemanager binnen ING Nederland en ING België). In augustus vorig jaar werd het team uitgebreid met Joost Preuninger, die de overstap maakte van cateraar Albron. Met de aanstelling van Van Pul heeft het adviesbureau de ambitie om de dienstverlening in België verder uit te bouwen. “Christel woont al lange tijd in België en weet daardoor als geen ander wat er voor nodig is om MCH succesvol in de Belgische markt te laten groeien” zegt Björn Bierhaalder, mede-oprichter van het consultancykantoor.
 
Doelstelling van Van Pul is om ook in de Belgische adviesmarkt MCH als “kwalitatief goed bureau neer te zetten”. In lijn met de focus in Nederland gaat de Belgische tak zich met name richten op drie proposities (diensteninnovatie, duurzame verandering en teamprestatieverbetering) bij organisaties tot 1.500 medewerkers.

Onderscheidend vermogen 

Op de vraag wat MCH onderscheidt van de concurrentie wijst de partner op de integrale aanpak van het adviesbureau: “MCH verbindt de bedrijfskundige kant van dienstverlening met de menskant en slaat als het ware een brug tussen deze twee zijden. Hiermee onderscheidt MCH zich van andere bureaus die zich over het algemeen richten op een van beide zijden. Juist door de twee zijden met elkaar te verbinden, zorgen we vanuit MCH daadwerkelijk voor resultaatverbetering bij onze opdrachtgevers”.

Nieuws

Meer nieuws over