Joost Preuninger in dienst bij MCH Consultancy

03 augustus 2012 Consultancy.nl

Joost Preuninger is in dienst getreden bij MCH Consultancy. Binnen het boutique adviesbureau gaat Preuninger zich richten op projectmanagement opdrachten bij MKB ondernemingen en middelgrote dienstverleners. Daarnaast gaat hij meewerken aan het verder uitbouwen van het consultancykantoor uit Noord-Brabant.

De afgelopen 2 jaar werkte Preuninger als Project Manager bij cateraar Albron, waar hij verantwoordelijk was voor verschillende verandermanagement- en implementatieopdrachten. Daarvoor werkte hij bijna 5 jaar voor autobedrijf Preuninger.

Naast zijn werk voor MCH Consultancy is Preuninger coach van Fortuna, dat uitkomt in de Korfballeague. In het verleden heeft de adviseur zelf ook op hoog niveau gekorfbald.

Groeidoelstellingen
Met de toevoeging van Joost Preuninger geeft MCH Consultancy verdere invulling aan haar ambitieuze groeidoelstellingen. “De komende tijd zetten wij sterk in op groei in zowel Nederland als België voor dienstverleners in het MKB segment en dienstverleners tot 1.500 medewerkers. Met het aantrekken van Joost Preuninger geven we een extra impuls aan ons eigen Make Change Happen” zegt Björn Bierhaalder, mede-oprichter van het organisatieadviesbureau.

Nieuws