MSR Consulting Group implementatiepartner Propulsion

13 augustus 2009 Consultancy.nl 1 min. leestijd

MSR Consulting Group heeft een samenwerking afgesloten met Propulsion. Onder de partnership wordt het consultancykantoor uit Naarden ‘implementatiepartner’ van de softwareleverancier en gaat het klanten van Propulsion ondersteunen bij de inrichting, implementatie en beheer van de B2B software. De samenwerking richt zich in eerste instantie op Propulsion klanten Renault, KIA Motors en Ford.
 
Propulsion ondersteunt opdrachtegevers met B2B leadgeneratie. Klanten kunnen de Campagne Management Software software (SaaS) van de IT-dienstverlener inzetten om B2B verkoopprocessen met betrekking tot evenementen, callcenters, lead management en campagnes te beheren. Ook biedt de tool diverse analytics en rapportage mogelijkheden om inzicht te geven in ROI en IRR. Onder meer Hyundai, ABN AMRO en Microsoft maken gebruik van de software van Propulsion.
 
MSR
 
MSR Consulting Group is een internationaal adviesbureau dat zich specialiseert in het doorvoeren van omzetvergroting, verbetering van de winstgevendheid en het versterken van de marktgerichtheid van haar klanten. Het consultancykantoor is gespecialiseerd in de automotive markt, een branche waarin Propulsion ook relatief veel actief is.