BDO opent nieuw netwerkkantoor in Barbados

02 april 2012 Consultancy.nl

BDO heeft zijn footprint uitgebreid naar Barbados.  Ward, Patel & Company treedt als nieuw kantoor toe tot het internationale netwerk van accountants- en adviesbureaus. Het kantoor wordt gerebrand naar BDO Barbados, dertien adviseurs maken de overstap naar het nieuwe advieskantoor.

Ward, Patel & Company werd in 2002 opgericht door de huidige Managing Partners, Joseph Ward en Hanif Patel. Het kantoor is gevestigd in Bridgetown. De firma richt zich met name op audit diensten, goed voor ongeveer 73% van de inkomsten. De overige inkomsten worden gegenereerd uit belastingadvies en consultancydiensten. Klanten zijn vooral lokaal gevestigde kleine en middelgrote bedrijven.

“In de afgelopen jaren is het accounting- en adviesvak geëvolueerd zowel qua klantvraag en wet- en regelgeving. Als gevolg hiervan moeten we onze systemen verbeteren, een betere toegang tot technologische bronnen krijgen en gestructureerde in-house trainingen en ontwikkelingstrajecten aanbieden aan ons personeel. BDO geeft ons de middelen om aan al deze behoeften te kunnen voldoen” zegt mede-oprichter Joseph Ward.

Nieuws