Bain & Company Zurich benoemt twee nieuwe partners

11 februari 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Bain & Company heeft twee nieuwe partners benoemd in zijn kantoor in Zürich, Zwitserland. De nieuw gepromoveerde partners Mario Häuptli en Adnan Qadir zijn tevens lid geworden van het managementteam van het kantoor in Zürich.

In een persbericht stelt het strategie adviesbureau dat de partnerbenoemingen de groei van zijn strategy consulting activiteiten in Duitsland en Zwitserland ondersteunen. “De partneraanstellingen reflecteren het vertrouwen dat we in onze activiteiten voor de komende jaren hebben”, zegt Rolf-Magnus Weddigen, hoofd van Bain & Company voor Duitsland en Zwitserland.

Over Mario Häuptli
Mario Häuptli richt zich met name op bedrijven in de consumentengoederensector en de handel. Hij heeft ruime ervaring in de ontwikkeling en implementatie van klant- en groeistrategieën, maar ook in reorganisatie- en transformatieprogramma’s in het partnerteam van Bain. Mario Häuptli studeerde business administration aan de universiteit van St. Gallen en behaalde een graad aan de universiteit van Zürich.

Over Adnan Qadir
Adnan Qadir begon zijn carrière als consultant bij Bain & Company in de Verenigde Staten. Zijn adviesactiviteiten variëren van de farmaceutische industrie en de gezondheidszorg tot de technologiesector en de telecommunicatie-industrie in Europa en de VS. Zijn specialisaties zijn onder andere strategie, cost management en organisatieontwikkeling. Voordat hij ging werken bij Bain, was hij werkzaam in de medische technologie en biotechnologie. Qadir studeerde biochemie aan de Columbia University in New York en behaalde een MBA aan de MIT Sloan School of Management in Cambridge.