Twee nieuwe partners voor Bain & Company in Munchen

10 februari 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Bain & Company heeft twee nieuwe partners aangesteld voor zijn kantoor in München, Duitsland. De nieuw gepromoveerde partners Christina Ellringmann en Michael Schertler zijn tevens toegevoegd aan het managementteam van het kantoor in München.

In een Duits persbericht stelt het strategie adviesbureau dat de nieuwe partners de groei ondersteunen van zijn strategy consulting activiteiten in Duitsland. “Deze nieuwe partneraanstellingen zijn een teken van het vertrouwen dat we hebben in onze activiteiten voor de komende jaren”, zegt Rolf-Magnus Weddigen, hoofd van Bain & Company in Duitsland.

Over Christina Ellringmann
Christina Ellringmann is partner in de financial services sector, en adviseert klanten in de verzekeringsindustrie. Ze heeft zich gespecialiseerd in organisatie- en transformatieprojecten en heeft uitgebreide ervaring in de strategische herstructurering van bedrijven, alsmede in verkoopproblematiek. Ellringmann behaalde haar doctoraat in business administration aan de WHU – Otto Beisheim School of Management.

Over Michael Schertler
Michael Schertler adviseert klanten in de productie-industrie, telecommunicatie en de private-equitysector. Hij heeft uitgebreide internationale ervaring in de implementatie van strategische en operationele hergroeperingen, en heeft bij een groot aantal transformatieprogramma’s geholpen. Voordat hij bij Bain kwam werken, was Schertler werkzaam in de technologiesector. Michael Schertler studeerde electrical engineering aan de technische universiteit van München en behaalde een MBA aan de Australian Graduate School of Management en de London Business School.