Mazars sluit samenwerking met De Franchiseadviseur

23 mei 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Accountants- en adviesorganisatie Mazars is een strategische samenwerking aangegaan met De Franchiseadviseur. Met de samenwerking versterken beide organisaties hun dienstenpakket voor franchiseorganisaties. Mazars levert accounting, audit, tax en advisory services, De Franchiseadviseur levert de expertise op het gebied van franchising.
 
De Franchiseadviseur, gevestigd in Nuenen, houdt zich bezig met de (door-)ontwikkeling van franchiseformules, de uitrol daarvan en het ondersteunen van deze formules bij het inrichten en onderhouden van de front-office activiteiten. De adviseurs van Mazars richten zich op de bedrijfskundige, bedrijfseconomische en fiscale advisering en ondersteuning van franchiseformules.
 
Mazars - De Franchiseadviseur
 
“Met deze bundeling van krachten, binnen de overeengekomen strategische samenwerking, beschikken De Franchiseadviseur en Mazars over alle expertise die nodig is om een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van de organisatie en de formules van hun klanten” aldus de partners in een gezamenlijk persbericht.