Joris Burgraaff wint Deloitte Rob Slot Scriptieprijs 2012

15 februari 2013 Consultancy.nl

Joris Burgraaff heeft de ‘Deloitte Rob Slot Scriptieprijs 2012’ in de wacht gesleept. De prijs, een initiatief van de vastgoedadviestak van het adviesbureau (Deloitte Real Estate Advisory), wordt jaarlijks toegekend aan de beste masterscriptie op het terrein van Publiek-Private Samenwerking (PPS) en Gebiedsontwikkeling. Aan de scriptieprijs is een geldbedrag verbonden van € 1.500.

#1: Joris Burggraaff
Joris Burggraaff ontving de prijs voor zijn masterscriptie: 'Met nieuwe media het ontwikkelingsproces in: Samen wonen; een online platform om communicatie te stimuleren'. Een belangrijke conclusie uit zijn scriptie is dat het mogelijk is om communicatie tussen woningzoekenden en overige betrokkenen te stimuleren door ontwerpprincipes in een online platform te implementeren.

Volgens de jury blonk de scriptie uit in het “uitwerkingsniveau, de positieve insteek en de koppeling met de nieuwste technieken”.

#2: Sandra Straub
Sandra Straub werd tweede en kreeg een eervolle vermelding voor haar scriptie met een zeer complete onderzoeksaanpak: 'Co-creation in Real Estate'. Zij heeft onderzoek gedaan naar een methode van vraaggestuurde ontwikkeling die tussen particulier opdrachtgeverschap en serieproductie ligt.

Over de Deloitte Rob Slot Scriptieprijs
De 'Deloitte Rob Slot Scriptieprijs' is vernoemd naar Rob Slot, een van de grondleggers en pioniers van de hedendaagse Nederlandse PPS- en gebiedsontwikkelpraktijk. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de student die met zijn of haar scriptie het meest heeft toegevoegd aan het innoveren en verrijken van het denken over PPS en gebiedsontwikkeling. Deloitte werkt hiervoor samen met de Praktijkleerstoel Gebiedsontwikkeling van TU Delft.

Nieuws

Meer nieuws over