Resources Global Professionals wint supply chain award

06 december 2010 Consultancy.nl

Resources Global Professionals, een internationale dienstverlener op het gebied van consultancy en interim-management, heeft in China de award “Best Supply Chain Consulting Partner” ontvangen. Resources won de prijs voor haar supply chain-dienstverlening aan Unilever in China.

De prijs werd uitgereikt door The Global Supply Chain Council, een netwerk van lokale en Fortune 500-bedrijven uit China.

Resources Global Professionals -Applauding

In 2010 startte Unilever een groot IT-transformatieproject in China. Doel was om alle supply chain-, logistieke en opslagdata over te zetten naar SAP. Voor het vijf maanden durende project werd Resources als preferred consulting supplier uitgekozen. Het adviesbureau leverde supply chain- en adviesdiensten aan Unilever. Resources won de prijs voor zijn “excellentie in de ontwikkeling en levering [van diensten] aan Unilever”, aldus de jury.

“Dit is een grote eer voor ons bedrijf in China”, zei Eugene Lo, managing director van Resources in Shanghai. “Onze consultants hebben onze klant goed bediend bij dit complexe en strategische supply chain-managementproject binnen Unilevers bedrijf.”

“We zien China en de Azië-Pacific-regio als bijzonder aantrekkelijke markten voor omzetgroei, en we geloven dat dit eerbewijs een versterking zal zijn van onze geloofwaardigheid en marketinginitiatieven op wereldwijde schaal”, voegde Donald Murray toe, voorzitter en Chief Executive Officer van Resources. “We willen hét go-to adviesbureau zijn als het gaat om het wereldwijd leveren van high-caliber, kosteneffectieve en waarde toevoegende diensten.”

Nieuws

Meer nieuws over