Deloitte Arnhem en Ballast Nedam ruilen kantoorpand

07 mei 2013 Consultancy.nl

Deloitte Arnhem en Ballast Nedam gaan van kantoorpand ruilen. Deloitte verhuist van haar kantoor aan de Kroonpark 10 naar de Meander 551, de huidige vestigingsplaats van Ballast Nedam Regio Oost. Ballast Nedam maakt de omgekeerde verhuizing mee.
 
Ballast Nedam huurt momenteel het hele pand aan de Meander 551, dat een oppervlakte heeft van 3.200 m2. Doordat het kampte met een overschot aan ruimte wilde het bouwconcern aanvankelijk de helft van het kantoorpand onderverhuren. De vastgoedmakelaar van Ballast Nedam, Chalet Group, kwam vervolgens met een innovatieve constructie. Niels Vreijling van Ballast Nedam licht toe: “Chalet Group kwam met het idee om een andere partij (Deloitte, red.), met wie ze ook in gesprek waren over huisvesting in Arnhem, voor te stellen als nieuwe huurder van het gehele pand”.
 
Deloitte Arnhem en Ballast Nedam ruilen kantoorpand
 
Chalet Group zag in de wensen van het accountants- en adviesbureau een duidelijke overeenkomst met het kantoorpand van Ballast Nedam. “We waren op zoek naar een geschikte locatie voor Deloitte. Hun behoefte kwam zo goed overeen met het pand van Ballast Nedam, dat we hen een voorstel hebben gedaan: Deloitte zou het pand van Ballast Nedam betrekken en Ballast Nedam verhuisde dan naar Kroonpark in Arnhem” aldus Eduard Schaepman, bestuursvoorzitter van de Chalet Group.
 
Het Big 4 kantoor ziet de kantoorruil constructie als een win-win. “Een echte win-winsituatie. Ballast Nedam kon haar overschot aan m2 verminderen en wij kregen een maatpak kantoor aangemeten dat ook nog eens volledig naar onze wensen gerevitaliseerd wordt door Chalet Group en Ballast Nedam” zegt Harry Vlaardingerbroek, Senior Manager van Deloitte.

Nieuws

Meer nieuws over