CGI Nederland officieel partner Rotterdam World ICT

17 april 2013 Consultancy.nl

CGI Nederland heeft zich aangesloten als officieel partner van Rotterdam World ICT (RWICT). Het onlangs gelanceerde crossmediaal platform RWICT heeft de doelstelling om talenten met een passie voor innovatie, ICT en digitale media bij elkaar te brengen. Ook zet RWICT zich in voor het stimuleren van Rotterdamse jongeren om een opleiding in de ICT te volgen.
 
Rotterdam World ICT is een initiatief van Gemeente Rotterdam in samenwerking met onderwijs-instellingen en het bedrijfsleven.

Rotterdam World ICT
 
Het bedrijfsleven kan diverse diensten afnemen bij RWICT. Via een basispakket (€350 per maand) krijgen ze een social media campagne op Twitter, Facebook, YouTube en LinkedIn. Ook wordt hun content zichtbaar op schermen in scholen, in bedrijven, in publieke ruimtes en op smartphones. Het basispakket kan vervolgens worden uitgebreid met verschillende producten, waaronder een vacature promotie (€125 per vacature per maand), vacaturevideo (€1.250 per vacaturevideo), bedrijfsvideo (€1.750 per bedrijfsvideo) en een showcasevideo (€ 1.500 per showcasevideo).

Nieuws

Meer nieuws over