Topdiplomaat Jan Grauls in dienst bij Ernst & Young

28 maart 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

De Belgische topdiplomaat Jan Grauls (1948) treedt per 1 april in dienst bij Ernst & Young. Hij wordt Senior Advisor bij het adviesbureau in België maar zal veelvuldig betrokken worden bij internationale opdrachten en economische missies.

Jan Grauls was sinds juni 2008 permanent vertegenwoordiger van België bij de Verenigde Naties in New York en kan bogen op een rijke diplomatieke carrière. Hij werkte achtereenvolgens in Bonn, Tunis, Brussel, Londen en Washington D.C.

Rudi Braes, Managing Partner van Ernst & Young in België: “Wij zijn uiteraard fier dat een topman als Jan Grauls bij Ernst & Young komt. Hij is gekend als een heel integer en professioneel man en brengt ons een schat aan ervaring mee. De komst van Jan Grauls is een bijzondere versterking van onze organisatie, zowel in België als op internationaal niveau. Zijn brede, internationale kennis en netwerk biedt onze medewerkers en cliënten toegevoegde waarde en unieke perspectieven”.

Jan Grauls: “Ik ben vereerd dat Ernst & Young mij gevraagd heeft. Ik hoop mijn kennis van de internationale en Europese scene en mijn ervaring met de betreffende besluitvorming ten dienste te kunnen stellen van Ernst & Young, een bedrijf met een wereldwijde verankering. Ook mijn jarenlange praktijkervaring met de behartiging van onze economische belangen in het buitenland wil ik graag delen met Ernst & Young en zijn cliënten”.