Thomas Sileghem nieuwe leider Ernst & Young Advisory

09 april 2013 Consultancy.nl

Ernst & Young heeft Thomas Sileghem in maart 2013 benoemd tot de nieuwe Managing Partner voor België en Nederland van de Advisory-tak. Hij volgt Gijs de Vries op, die na ruim tien jaar werkzaam te zijn geweest voor het adviesbureau heeft besloten om zijn carrière buiten het Big4 kantoor voort te zetten.
 
Thomas Sileghem is sinds 1998 werkzaam bij Big Four kantoor Ernst & Young. Hij heeft diverse leidinggevende functies bekleed in zowel de Belgische als de internationale organisatie. “Nederland wordt een voortrekker in onze wereldwijd sterk geïntegreerde adviespraktijk. Onze structuur sluit naadloos aan bij die van onze grote internationale klanten; onze diensten bij hun transformatieplannen” aldus Sileghem tegenover Consultancy.nl.

Thomas Sileghem - Ernst & Young
 
Ernst & Young Advisory
De dienstverlening van Ernst & Young bestaat uit vier pijlers: Assurance, Tax, Advisory en Transaction Advisory Services (TAS). De adviestak van Ernst & Young vertegenwoordigt circa 18% van de totale E&Y omzet. De management consuting en IT consulting praktijk – Advisory – beslaat circa 13% van het geheel en de fusie en overname tak – Transaction Advisory Services – heeft een aandeel van 5%. Vergelijkbaar bij de andere Big kantoren kampen de Assurance en Tax praktijken met dalende omzetten terwijl de adviespoten groeien.

Nieuws

Meer nieuws over