Marcel Welsink in bestuur van Grant Thornton Nederland

14 januari 2013 Consultancy.nl

Grant Thornton Nederland heeft per 1 januari 2013 Marcel Welsink (50) benoemd tot lid van de Raad van Bestuur. Door de toevoeging van Welsink bestaat het bestuur van het accountants- en adviesbureau uit drie personen: Frank Ponsioen (voorzitter), Jacob Mook en Marcel Welsink. De nieuwe bestuurslid is verantwoordelijk voor risk management en assurance. 

Volgens Frank Ponsioen, die sinds juli 2012 bestuursvoorzitter is van Grant Thornton, is Marcel Welsink de ideale persoon om het financieel adviesbureau in Nederland verder te laten groeien. "Marcel beschikt over de klantfocus, de vaktechnische expertise en bovendien de jarenlange ervaring in ons vakgebied. Wij zijn ervan overtuigd dat hij als geen ander in staat is de positie van Grant Thornton in de Nederlandse markt mede te versterken. Enerzijds door onze hoge kwaliteitsstandaarden te behouden door voortdurende ontwikkeling, anderzijds door kansen te benutten die de nieuwe accountantswet met zich meebrengt". 

Over Marcel Welsink
Marcel Welsink is registeraccountant en al meer dan 25 jaar actief in de accountancy- en adviesbranche. Hij startte zijn carrière in 1984 bij Grant Thornton en maakte in 1995 de stap naar partner. De afgelopen jaren was hij als directeur Assurance verantwoordelijk voor kwaliteit en vaktechniek binnen Grant Thornton en begeleidde hij als partner (internationale) klanten binnen de Assurance-praktijk. Daarnaast trad Marcel Welsink jarenlang op in diverse nevenfuncties, onder meer als kantoormanager van de vestiging in Amsterdam en voorzitter van de Interne Bezwaren Commissie. Extern vertegenwoordigt hij het adviesbureau in meerdere overlegorganen van accountants- en advieskantoren.

Nieuws

Meer nieuws over