Protiviti leader in Financial Management Consulting

23 februari 2012 Consultancy.nl

Internationaal onderzoeksbureau Gartner heeft Protiviti benoemd tot ‘leader’ in de ‘Magic Quadrant for Financial Management Consulting Services’. 

Gartner bevroeg CFO’s naar hun ervaring met tien internationale financiële adviesbureaus, die minimaal vijftien referenties hebben en verantwoordelijk zijn voor financieel management van minimaal $220 miljoen. Protiviti behaalde de leiderspositie door positieve reacties op het gebied van strategisch advies, klantervaring en prijs-kwaliteitverhouding. 

Meer dan cijfers
Gartner geeft in het onderzoek aan dat CFO’s behoefte hebben aan holistisch advies. Hierin komen financiële kennis, risk management, technologische know-how en oplossingen voor de klant samen. Marcel de Jongh, verantwoordelijk voor Finance & Performance bij Protiviti: “Financieel management anno 2012 draait niet meer om cijfers alleen. Financiële managers moeten zich ook bezig houden met strategievorming, de efficiency van de bedrijfsvoering, risicomanagement en tegelijkertijd de prestaties van hun organisatie verbeteren. In dat speelveld willen we CFO’s en hun organisaties verder helpen”.

Nieuws