Grant Thornton Nederland benoemt 3 nieuwe partners

08 februari 2013 Consultancy.nl

Grant Thornton heeft per januari 2013 drie nieuwe partners benoemd: Karin van Wijngaarden (32), Peter van Vuure (39) en Onno Backx (40). Karin van Wijngaarden en Peter van Vuure maakten carrière binnen Grant Thornton, Onno Backx is relatief nieuw binnen het financieel adviesbureau, daarvoor werkte hij twaalf jaar voor concurrenten Arthur Andersen, Deloitte en PwC.
 
Grant Thornton - 3 nieuwe partners
 
Over Karin van Wijngaarden
Als adviseur/sparringpartner begeleidt Karin van Wijngaarden met name DGA’s en MKB-organisaties in diverse branches bij financiële en strategische vraagstukken, en controleert ze jaarrekeningen van (inter)nationaal opererende vennootschappen. Ze startte haar carrière in 2002 als assistent accountant bij Grant Thornton in Rotterdam. In tien jaar tijd ontwikkelde zij zich tot partner binnen de accountancy- en adviespraktijk. Naast haar werk bij Grant Thornton treedt Van Wijngaarden op als bestuurslid van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) en bestuurslid van de adviescommissie NBA Young Profs. Ook is zij lid van de Beroepsveldcommissie Hogeschool Rotterdam.

Over Onno Backx
Onno Backx is als partner verantwoordelijk voor de uitbreiding van de International Tax Services-praktijk in Rotterdam. Hij heeft brede advieservaringen op het gebied van onder meer internationale belastingplanning, herstructureringen voor grensoverschrijdende transacties, fusies en overnames, internationale investeringen en samenwerkingsverbanden, tax audit en het opstellen en afsluiten van advanced pricing agreements en advanced tax rulings met de Nederlandse belastingdienst. Onno Backx trad in 2011 als Senior Manager in dienst bij Grant Thornton. Daarvoor werkte hij ruim 12 jaar voor Big Four-kantoren Deloitte en PwC.

Over Peter van Vuure
Peter van Vuure is werkzaam binnen de Assurance-praktijk op de vestiging in Amsterdam, met name voor grotere MKB-organisaties en kleine beursfondsen. Hij heeft veel expertise op het gebied van internationale verslaggevingsregels en controlestandaarden. Ook Peter van Vuure startte zijn carrière binnen Grant Thornton. In 1998 trad hij als assistent in dienst bij (een rechtsvoorganger van) Grant Thornton. Naast zijn dagelijkse werkzaamheden is Peter van Vuure actief in diverse strategische en vaktechnische commissies binnen de organisatie.

Nieuws

Meer nieuws over