Accenture wint SAP award voor mobility oplossingen

21 april 2012 Consultancy.nl

Accenture Nederland heeft de Validated Expertise Partnership Award van SAP ontvangen. Met deze award erkent SAP de inspanningen van het adviesbureau op het vlak van training, kennisopbouw, ontwikkeling en  marketing van SAP mobility-oplossingen in Nederland. De award werd uitgereikt tijdens de jaarlijkse conferentie van de VNSG, de vereniging van Nederlandstalige SAP gebruikers. Het adviesbureau kreeg de prijs omdat het als enige partner al implementaties op basis van de nieuwste SAP mobility oplossing (Syclo) heeft afgerond en omdat het “hard werkt aan de uitbreiding en verdieping van expertise”. 

De ontwikkeling en inzet van mobiele oplossingen binnen bedrijven maakt een sterke groei door. Veel organisaties zien de voordelen die mobiele toepassingen bieden en proberen deze technologieën snel en effectief in hun organisatie te integreren. Accenture beschikt over de kennis en ervaring om te ondersteunen in de ontwikkeling van een mobiele strategie, technologiekeuze- en ontwikkeling, inclusief aspecten zoals beveiliging en BYOD. Hiervoor maakt Accenture Nederland onder andere deel uit van het wereldwijde SAP Services partnership en is betrokken bij de gemeenschappelijk app-ontwikkeling op basis van het Sybase Unwired Platform. Daarnaast heeft Accenture specialisten voor strategieontwikkeling, Afaria en Syclo. Deze expertise heeft ertoe geleid dat Accenture in Nederland al een aantal SAP mobility implementaties heeft afgerond. 

Irine Gaasbeek, Senior Executive SAP bij het ICT adviesbureau: “Accenture loopt wereldwijd voorop in de ontwikkeling en implementatie van mobiele toepassingen voor bedrijven. Ons doel is om bedrijven te helpen om het maximale uit mobility technologie te laten halen. Deze award onderstreept het belang van ons wereldwijde partnership met SAP op het vlak van enterprise mobility. Voor de Nederlandse markt is het echter vooral belangrijk dat we die technologie al hebben vertaald naar concrete projecten. Daarmee bewijzen we dat bedrijven kunnen helpen om de inzet van mobiele toepassingen snel te vertalen naar concrete business-voordelen.”

Nieuws