Twee Corporate Finance analysten in dienst bij BlueMind

15 januari 2010 Consultancy.nl

Corporate finance adviesbureau BlueMind heeft twee nieuwe corporate finance-analisten in dienst genomen: Stephanie Clerx en Steven Hendriks. Beide nieuwe M&A adviseurs hebben in het afgelopen jaar al stage gelopen bij het adviesbureau uit Den Bosch. BlueMind heeft circa 12 consultants in dienst.

BlueMind is een M&A adviesbureau dat zich richt op onder meer fusies & overnames, corporate finance en transaction services. Het consultancykantoor is in 1999 opgericht door Jan Willem Jonkman (1969) en zijn broer Bart Jonkman (1967). Beide broers waren werkzaam in de bankingsector, bij ING en ABN Amro. BlueMind is sindsdien uitgegroeid tot een van de toonaangevende onafhankelijke spelers in de markt voor middelgrote fusies en overnames in Nederland.

Over Stephanie Clerx

Stephanie studeerde Business Economics aan Universiteit van Tilburg en volgde een master Financial Management. Ze studeerde af op het onderwerp “Leveraged Buy-Outs”, waarbij ze onderzoek deed naar de effecten van een private equity buy-out op de financiële prestaties van diverse Nederlandse bedrijven. Tijdens haar studie was Stephanie actief als vicepresident van het bestuur van de Financial Study Association Tilburg, gelieerd aan de Universiteit van Tilburg.

Over Steven Hendriks
Steven studeerde eveneens Business Economics in Tilburg en deed ook zijn master Financial Management. In zijn masterscriptie analyseerde Steven de voorkeuren voor het gebruik van bepaalde financieringsinstrumenten bij acquisities in Nederland. Daarnaast onderzocht hij het effect van de kredietcrisis op het gebruik van leverage in acquisitiefinanciering. Naast zijn studie was Steven een actief (bestuurs)lid van de studentenvereniging T.S.C. St. Olof.

Nieuws