Felixx breidt dienstverlening uit met drie overnames

05 juli 2024 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Dienstverlener Felixx heeft zijn dienstverlening uitgebouwd met de overname van drie gespecialiseerde bureaus: PersonPlus, Het Pensioenbureau en Three Oaks Pension Consultancy.

Het in Lisse gevestigde Felixx ontzorgt organisaties op het gebied van arbeidsvoorwaarden, salarisadministratie, pensioen en verzuim. Felixx levert advies, ondersteunt bij het verbeteren en digitaliseren van processen en treedt op als een outsourcing-partner.

Met de komst van Het Pensioenbureau en Three Oaks Pension Consultancy breidt Felixx zijn pensioenpraktijk uit. PersonPlus voegt zich bij de HR-praktijk.

Felixx breidt dienstverlening uit met drie overnames

De overnames van Het Pensioenbureau en Three Oaks Pension Consultancy vergroten de expertise in belangrijke pensioenregelingen zoals de doorwerkregeling, de generatieregeling en de Wet toekomst pensioenen. “Vanwege deze veranderende wet- en regelgeving hecht Felixx veel belang aan het versterken van de pensioenportefeuille”, aldus Borgert Tegel, directeur van Felixx.

De overname van PersonPlus zorgt voor schaalvergroting op het gebied van salarisadministratie, arbo- en verzuimbegeleiding en HR- en juridisch advies. PersonPlus wordt onderdeel van Felixx en het team van 25 medewerkers blijft opereren onder leiding van de huidige directie.

“Met deze toevoeging van een groep specialisten aan ons bedrijf kunnen wij werkgevers nog beter van A tot Z ontzorgen op het gebied van pensioenen, personeelsverzekeringen, arbodienstverlening, salarisadministratie en andere HR-vraagstukken”, aldus Tegel.

Felixx is onderdeel van financieel adviesbedrijf Yellow Hive, ook het moederbedrijf van You Sure en Yinco.