Een kijkje in het traineeship bij BPM Consult

02 juli 2024 Consultancy.nl 2 min. leestijd

Op zoek naar een traineeship in de consultancy? Op 1 september gaat het Traineeship Procesmanagement van BPM Consult weer van start. Consultants van het boutique kantoor leggen uit wat het traineeship zoal te bieden heeft.

Krijg jij energie van het structureren en verbeteren van organisaties? Wil jij mensen in beweging brengen en een blijvende impact achterlaten? Om jouw carrière een kickstart te geven heeft BPM Consult jou een veelzijdig traineeship te bieden. 

In dit traineeship staan verandermanagement, procesmanagement en horizontaal organiseren centraal. Het biedt dé perfecte basis om relevante kennis en expertise op te doen als businessconsultant.

Een kijkje in het traineeship bij BPM Consult

Het kantoor van BPM Consult in Leusden.

Waarom een traineeship bij BPM Consult?

Wij geloven dat jij het snelst leert door een mix van opleiding en praktijkervaring. Daarom is ons traineeship ook op deze manier ingericht om jou zo optimaal te kunnen ontwikkelen tot een professionele adviseur.

Opleiding
Om de benodigde kennis over het vakgebied op te doen dompel jij je onder in een veelzijdig opleidingsprogramma. Dit ondersteunt jou om zelfverzekerd aan de slag te gaan bij onze klanten. Zelfstandig werken aan opdrachten wordt afgewisseld door masterclasses van collega’s, bijvoorbeeld over Lean Six Sigma.

Gedurende het traineeship word je begeleid door jouw mentor. Dit is een collega die jou ondersteunt in jouw persoonlijke ontwikkelpad. Samen met jouw mentor bespreek je tweewekelijks hoe het met je gaat, waar je energie van krijgt en waar je tegenaan loopt.

Praktijkervaring
Daarnaast ga jij al vanaf week één samen met een collega aan de slag bij onze klanten. Op deze manier maak jij gelijk kennis met ons vak in de praktijk. Deze waardevolle ervaringen kun jij meteen weer meenemen in jouw opleidingstraject. Je wordt uitgedaagd om organisaties te (her)ontwerpen en continu te verbeteren. Zo werk je aan blijvende veranderingen in allerlei interessante organisaties.

Ook onze eigen organisatie, BPM Consult, willen wij blijven doorontwikkelen. En dat doen we als team. Jaarlijks definiëren wij een aantal interne projecten, waar wij vervolgens wekelijks aan werken. Samen met collega’s verdiep jij je in een bepaald onderwerp van bedrijfsvoering of innovatie.

Jouw creativiteit en innovatiekracht zet je ook in door BPM Consult continu te verbeteren. Zo bouw je een band op met je collega’s én ondervind je hoe het is om medewerker te zijn in een bedrijf dat continu verbetert.